Vylepšená podložka ROCCAT Taito je ode dneška v prodeji

Společnost ROCCAT Studios vylepšila oblíbenou podložku Taito unikátním povrchem a optimalizovala rychlost pro přesný pohyb myši. Podložka připravená pro rok 2017 je ode dneška v prodeji a je dostupná ve čtyřech velikostech.

vylepšená podložka ROCCAT Taito
Společnost ROCCAT Studios vylepšila oblíbenou podložku Taito a připravila ji na rok 2017. Unikátní povrch Nano-Matrix byl optimalizovaný tak, aby poskytoval ještě vyšší úroveň přesnosti. Dokonalé sledování pohybu myši a hladké klouzání jsou vlastnosti podložek série Taito 2017, které nabízí maximální kontrolu, konzistenci a výkon bez ohledu na hru, kterou hrajete.

Podložka Taito je vyrobená z nejkvalitnějších vláken, která jsou nejenom velmi odolná, ale zároveň optimalizují rychlost a citlivost myši. Povrch Nano-Matrix poskytuje hladký pohyb do všech směrů. Pogumovaná spodní strana podložky Taito byla také vylepšená. Má nyní lepší přilnavost, což zaručuje, že
podložka nebude po stole klouzat. A jako obvykle, elektrizující modrá barva Roccat je výrazným vizuálním
doplňkem na stole každého hráče.

podložka Taito ve čtyřech velikostech
Podložka Taito se prodává ve čtyřech velikostech, aby vyhověla hernímu stylu a možnostem každého hráče. V čele nabídky je gigantická XXL-Wide- Edition ve velikosti 900 x 300 mm. Taito je ale dostupná i ve velikostech King Size (455 x 370 mm), Midi (400 x 320 mm) a Mini (265 x 210 mm). Všechny podložky Taito jsou 3 mm tlusté a každému hráči nabízí maximální uživatelský komfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×