Home » Articles » Reviews » Hardware Reviews » Suora FX mechanická klávesnice od ROCCATu

Suora FX mechanická klávesnice od ROCCATu

Společnost ROCCAT s hrdostí představuje novou herní klávesnici Suora FX, která se pyšní kompaktní, odolnou a stylovou konstrukcí. Její mechanické klávesy zajišťují maximální přesnost a životnost více než 50 milionů úderů.

mechanická klávesnice Suora FX
Nová mechanická klávesnice Suora FX je určená pro herní puritány. Pyšní se extrémně kompaktním bezrámovým designem i odolnou a stylovou konstrukcí z lehké hliníkové slitiny. Její mechanické klávesnice s úžasnou životností více než 50 milionů úderů nabízí v každé hře maximální přesnost.

Unikátní konstrukce klávesnice ROCCAT Suora FX je bezrámová. Žádná opěrka na zápěstí, tlačítka pro palce nebo klávesy na ovládání médií, které by zabíraly místo – jenom vysoce kvalitní mechanické klávesy zasazené do odolné kovové základny. V jednoduchosti je herní síla.

Mechanické klávesy Suora FX jsou mimořádně přesné, odolné a příjemné na dotyk. V každé hře poskytují hráči přímou odezvu i v těch nejhektičtějších situacích. Pokročilá technologie anti-ghosting od ROCCAT zajistí, že je zaregistrováno každé stlačení klávesy. Suora FX je samozřejmě vybavená i bleskovou odezvou 1000 Hz.

unikátní konstrukce klávesnice Suora FX
Suora FX je vybavená podsvícením kláves s plnohodnotným RGB rozsahem více než 16,8 milionů barev.
RGB podsvícení je nastavitelné a výkonné ovladače Swarm umožňují nastavit unikátní téma každému
uživateli, pokud jde o barvy a světelné efekty.

Prostřednictvím funkčních kláves F1 – F4 mají uživatelé přístup k velkému množství přednastavených efektů, jako jsou vlna, dýchání, vlnky na hladině nebo kompletní podsvícení. Více než 16,8 milionů barev a množství efektů umožňuje na míru ušité nastavení a zážitky.

Klávesnice ROCCAT Suora FX se dostane do prodeje 6.prosince za cenu 139,99€.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×