Roccat umožnil hraní PC her z gauče

Po desetiletí je obývák exkluzivním hájemstvím konzolového hraní a miliony hráčů si užívají "hraní z gauče". Doposud tu však nebylo kompaktní PC řešení. Až nyní společnost ROCCAT představila vůbec první model ve své třídě – ROCCAT Sova Gaming Board - a otevřela tak další dveře bezstarostné zábavě.

Roccat Sova Gaming Board
Společnosti ROCCAT Studios, výrobci vysoce kvalitního herního příslušenství a softwaru, se konečně se podařilo spojit PC hraní u stolu s hraním v obýváku. Roccat Gaming Board Sova nabízí poslední a klíčový
kousek skládačky, který každý hráč postrádá, když si chce vychutnat hraní na PC nebo Steam Machine z pohodlí gauče nebo oblíbeného křesla.

Sova se bude dodávat v membránové a mechanické variantě se všemi vymoženostmi, jaké hraní v obýváku vyžaduje: dvojice USB portů, kanál pro kabel vaší oblíbené myši, vyměnitelná podložka pod myš a několik uživatelských nastavení pro ten nejpohodlnější zážitek.


„Je poměrně jednoduché navrhnout herní lapboard. Když se podíváte na trh, uvidíte příslušenství, které se snaží spojit hraní za stolem a v obýváku. Nám však nestačilo vytvořit herní podložku s dynamickými funkcemi a vybavit ji vynikajícím softwarem. Sova musela být nejpohodlnější produkt pro dlouhodobé hraní ve své třídě. Myslíme si, že se nám podařilo nejenom obsadit váš gauč, ale zároveň i navrhnout prvotřídní, ergonomické a pohodlné zařízení, které budete používat bez námahy během dlouhých hodin hraní," vysvětluje René Korte, zakladatel a výkonný ředitel ROCCAT.

Od čalouněné podložky na spodní straně, testovanou a v praxi ověřenou podložku pro zápěstí, až po ideální distribuci váhy je ROCCAT Sova Gaming Board navržená tak, abyste zapomněli na to, že podložku vůbec používáte.


„V obýváku se nechcete během hraní zabývat balancováním příslušenství na kolenou, obávat se sklouznutí myši z malé podložky, nechcete kliknout příliš silně a převrhnout podložku v zápalu hry, přizpůsobovat se zvláštní ergonomické konstrukci, ale hlavně se obávat bolesti zad či zápěstí. Během testování Sova převládal mezi testery názor, že jednoduše zapomenete na to, že nějakou podložku vůbec používáte. Bylo tak lehké Sova používat bez námahy. Testeři se mohli soustředit na hraní hry. A na to jsme velmi hrdí,“ dodal René.

Zařízení na hraní PC her z gauče je tady:

  • Herní podložka se dodává s mechanickými nebo membránovými klávesami
  • Ergonomická konstrukce a plnohodnotná opěrka pro zápěstí zabezpečí pohodlné hraní z gauče
  • Předobjednejte si ROCCAT Sova dnes a získejte myš ROCCAT Kova zadarmo

ROCCAT nabízí v předobjednávkách balíčky pro obě verze Sova:

  • Sova Membrane + úplně nová ROCCAT Kova – 149,99 Euro/USD
  • Sova Mechanical + úplně nová ROCCAT Kova – 199,99 Euro/USD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×