Home » Articles » News » War Thunder – kronika 2. světové války

War Thunder – kronika 2. světové války

Zúčastněte se seriálu bitev 2. světové války ve hře War Thunder. Celkem je připraveno více než 70 bitev, které se budou aktualizovat každý den.

War Thunder - Kronika 2. světové války
V akční MMO hře War Thunder v průběhu dubna a května probíhá seriál s tématikou druhé světové války. Hráči se mohou zúčastnit rekonstrukce více než 70 bitev, které se aktualizují každý den.

Seriál “Kronika druhé světové války” obsahuje všechny nejdůležitější operace a tento rok mohou piloti i tankisté získat za splnění určitého počtu denních úkolů speciální odměny. Do seriálu 2. světové války se mohou hráči zapojit až do 9. května. Za plnění denních úkolů budou tankisté a piloti odměňováni unikátními tanky a letadly až do skončení celé série.

Podrobnosti o seriálu Kroniky druhé světové války najdete zde a seznam všech výzev i odměn najdete zde.

Tento týden se hráči mohou zúčastnit bojů inspirovaných skutečnými taženími v Severní Africe a bitev o Stalingrad nebo Maltu. Za splnění výzev mohou získat vzácné obrněné jednotky A34 Comet “Iron Duke” IV, KV-2 mod. 1940, MBR-2 nebo P-38J Richarda Bonga.

A samozřejmě nemůže chybět video upoutávka:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×