SWTOR: Nový datadisk 27. října

Již 27. října bude dostupný nový datadisk s názvem Knights of the Fallen Empire. Hráči v něm budou pokračovat svou ságu v roli Outlandera.

Knights of the Fallen Empire představí zbrusu nový příběh. Hráč se probudí několik let po Galaktické občanské válce a zjistí, že se stav v galaxii poněkud změnil. Republiku a Sithské Impérium nahradil nový nepřítel.

Se spuštěním datadisku 27. října bude dostupných devět kapitol. Další kapitoly se budou vydávat od roku 2016 v měsíčním intervalu. Předplatitelé budou navíc mít brzký přístup o týden dříve.

Každý předplatitel bude také mít možnost začít na levelu 60 a okamžitě se ponořit do příběhu nového datadisku. Jakmile ale hráč spustí první kapitolu, ztratí postava přístup k celému dosavadnímu nedohranému příběhu. Kromě nového příběhu budou k dispozici také noví společníci a mnoho doplňků.

Hlavním nepřítelem bude nové impérium a jeden pobuřeně působící týpek. Jak působí na vás můžete zhodnotit sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×