Someday You’ll Return – Trailer

Tvůrci hry J.U.L.I.A. - Among the Stars, Jan Kavan a Lukáš Medek ze studia CBE Software chystají novou českou hru s názvem Someday You'll Return.

Podle dostupného traileru, který je doprovázen nádhernou moravskou lidovou písní od české zpěvačky a herečky Gabriely Vermelho se bude jednat o first-person adventuru, s hororovými prvky. Vše vypadá velmi atmosfericky a tajemně. Atmosféra velmi připomíná například titul The Vanishing of Ethan Carter.

Hlavní děj se (aspoň podle náznaků) bude odehrávat kdesi na Jižní Moravě. Jak video a dostupné titulky na webu hry naznačují, chopíte se pravděpodobně role otce, který se vydává do temného a mystikou opředeného lesa hledat svou ztracenou dceru. Proč? Co se stalo?

Trailer zatím moc nepoodhalil. Tedy aspoň co se týče příběhu. Záběry však ukazují opravdu krásně zpracovanou českou krajinu podtrhnutou tíživou hororovou atmosférou. Vše vypadá působivě i když se jedná zatím o pre-alpha verzi hry. Záběry ukazují auto přijíždějící do lesa a turistický rozcestník (pravděpodobně budeme moci navštívit reálné moravské lokace) a následují krátké gameplay záběry – útěk před padajícími balvany, zkoumání lesa uprostřed noci, záběry na prosluněnou krajinu, použití mobilního gps, nebo třeba panenku plovoucí v proudu řeky.

Celé oficiální stránky hry jsou zaplněny texty typu “Co když se tvá dcera nevrátí domů?” nebo “Jak moc ji chceš najít? Jak moc by ses obětoval?”

Odpočet s nápisem “Soon you will know more” na stránce ukazuje, že se bližších informací dočkáme přibližně za 88 dnů. Hra bude dostupná na Windows, PlayStation 4 a Xbox One. Už to tak vypadá, že se brzy můžeme se těšit na další skvělý počin z českých luhů a hájů.

Someday You'll Return - cesta se zákazem vjezduSomeday You'll Return - turistický rozcestník

Someday You'll Return - detailně zpracovaný lesSomeday You'll Return - starý bunkr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×