Home » Articles » News » Seven Mages – Release Date jako vánoční dárek

Seven Mages – Release Date jako vánoční dárek

V Napoleon Games letošní vánoce neoslavili vydáním hry Brány Skeldalu: 7 mágů, ale jako malou náhradu všem fanouškům oznámili alespoň přesný Release Date.

Image title

Místo očekávaného vydání hry, team z Napoleon Games poslal svým fanouškům alespoň náhradní vánoční dárek v podobě přesného data posunutého na rok 2016.

"Hru Brány Skeldalu: 7 mágů už patrně do Vánoc vydat nestihneme, ale protože vývoj finishuje, můžeme vám už říct alespoň datum vydání hry. Den kdy se 7 mágů dostane na AppStore a Google Play byl stanoven na 15.3.2016," poslali ve své tiskové zprávě.

Zároveň také plánují vydat build mobilní verzi pro Mac a Windows v early access režimu s tím, že postupně budou následovat úpravy pro mnohem výkonnější desktopy, aby výsledkem byla plná verze pro PC.

Do vánočního balení také připravili sadu nových screenshotů, které už představují (na rozdíl od předchozích screenshotů z alfy a bety) finální podobu hry.

7 Mágů - final screenshot

7 Mágů - final screenshot

7 Mágů - final screenshot

7 Mágů - final screenshot

7 Mágů - final screenshot

7 Mágů - final screenshot


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×