Halo 5: Guardians – rozšíření Memories of Reach

Již tento měsíc se konečně dostaly na veřejnost bližší informace o chystaném rozšíření pro hru Halo 5: Guardians, které ponese název Memories of Reach.

Halo 5: Guardians -  Memories of Reach tapeta
Tento update přidá do hry řadu oprav a vylepšení. Mezi hlavní taháky patří například nové vyhledávání pro matchmaking v módech Aréna a Warzone.
V matchmakingu tedy přibude možnost vybrat jednu ze tří možností hledání.

Zde je jejich popis od vývojářů:

  • Balanced: Search for a match based on your fireteam's skill and network connection quality.
  • Expanded: Widen search parameters to find the first available match with reasonable skill matching and network connection quality.
  • Focused: Narrow search to find the best match based on your fireteam's skill and connection. Search times may be longer than normal.

Velké změny čeká taktéž Post Game Carnage Report. Ten nám na konci hry nyní ukáže detailnější statistiky a přehled každé odměny, kterou jste ve hře získali. Také se můžeme těšit na novou Arena mapu s názvem Stasis, nebo zombie infection mód.

Úplný rozpis změn zveřejnili vývojáři z 343 Industries na jejich webu halowapoint.com, kde si je můžete do podrobna přečíst. Nezapomeňte také vyzkoušet starší díly Halo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×