Fallout 4 – S.P.E.C.I.A.L. #2 PERCEPTION

Konečně. Další černobílý skeč k připravovanému Fallout 4 je venku. Tentokrát nám představuje postřeh, což je druhá ze sedmi vlastností S.P.E.C.I.A.L, které nám hra nabídne.

Image title

Video nám přináší ještě větší dávku humoru než předchozí díl. Opět nám excelentně dokazuje, že i tutoriály nebo seznamovací videa mohou být originální a zábavné. 

V zemi poznamenané nukleární válkou je samozřejmě postřeh jednou z nejdůležitějších vlastností. Dramaticky na něm závisí schopnost V.A.T.S (Vault-tec Assisted Tergeting System). Známá již z Fallout 3 a Fallout New Vegas. Ta nám umožní pozastavit čas a zaměřit na naskenovaném nepříteli nejslabší část a tu poté zasáhnout. Zde má postřeh největší uplatnění, jelikož ovlivňuje zásahy.

Také se nám bude hodit u provozování "pochybných aktivit". Proto je dobré jej zdokonalovat. Jak toho dosáhnete se už dozvíte z videa…

Video pro vás přeložil Treezy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×