Dark Souls III – Limbo modifikace!

Znáte kreslenou plošinovku s temnou atmosférou Limbo a ještě temnější Dark Souls 3? Dovedete si představit kombinaci těchhle dvou her dohromady? Já doposud také ne.


Objevil se však nový mód pro Dark Souls 3, který celou hru převede do černých a šedých ploch, úplně jako ve hře Limbo. Povedenou úpravu má na svědomí stejný tvůrce, který něco podobného vytvořil před lety i pro první Dark Souls.

Nový vizuál vypadá zajímavě. Je však pravdou, že je pak mnohem těžší se vyznat v samotném prostředí a složitější a nepřehlednější jsou i souboje. I přes to se však tahle modifikace velmi povedla a smekáme před autorem klobouk.

Při testování nového stylu hry se ovšem doporučuje hru pouštět v offline režimu. Vývojáři totiž můžou za používání udělit ban. Pokud si chcete vše vyzkoušet na vlastní kůži a hru ještě nevlastníte, pořiďte si Dark Souls 3 ještě dnes u nás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×