Call of Duty: Infinite Warfare – záporné hodnocení traileru

Trailer na Call of Duty: Infinite Warfare, který byl představen minulý týden se dostal mezi desítku nejvíce záporně hodnocených videí na YouTube. Video má v přepočtu přibližně 14 milionů shlédnutí a z toho nasbíral okolo miliónu dislike.

V porovnání s konkurenčním Battlefield 1, který má okolo 18 milionů sládnutí a přibližně 18 tisíc palců dolů se jedná o hodně velký rozdíl. Přitom hra nevypadá vůbec špatně a podle mého názoru by si video zasloužilo lepší hodnocení. Vše může být způsobené tím, že se série odklonila od klasické války a neustálé vydávání nových dílů z budoucnosti už hráče prostě a jednoduše omrzelo.
Každopádně se tímto trailer zařadil mezi videa jako je třeba hudební klip k písni Anaconda od Nicki Minaj a jiné. Doufáme, že čísla budou chybná a že se nakonec nový díl dočká výborného ohlasu. Přeci jenom řešíme zatím trailer a ne samotnou hru. Na to, než si vše vyzkoušíme si však musíme počkat do 4. listopadu, kdy tento nový titul vyjde pro PC, PlayStation 4, a Xbox One.
Zde se můžete podívat na trailer sami a do komentářů nám napsat váš názor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×