Battlefield 1 bude mít 6 zbraňových tříd!

Studio DICE odhalilo, že při hraní Battlefield 1 si budeme moci vybrat z 6 kategorií zbraní, přičemž každá bude specifická pro určité situace.

Battlefield 1 2016 Weapons Classes
SMG, LMG, brokovnice, poloautomatické zbraně, příruční zbraně a odstřelovací pušky. Toto je 6 zbraňových kategorií, se kterými si budete moci přizpůsobit svůj styl hraní.

Pokud jste klasický FPS hráč, tak vás nepřekvapí, že každá třída obsahuje několik specifických zbraní. Ovšem součástí budou i některé velmi úspěšné zbraně všech dob.

Jak jsme se dozvěděli, zbraně si budete moci upravit podle předem daných možností. O tom jsme již psali článek, který můžete nalézt zde.

Mimo střelných zbraní budete moci používat také granáty a i několik melee zbraní.

“Zbraně v Battlefield 1 jsou více specializované, než v předchozích dílech. Pokud chcete využít zbraně na maximum, musíte znát své silné a slabé stránky a používat je v té správné situaci.”, odpověděl Julian Schimek v Q&A sekci na oficiálních stránkách hry.

Battlefield 1 vyjde v říjnu pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×