Home » Articles » News » Among the Sleep – Xbox verze brzy!

Among the Sleep – Xbox verze brzy!

Krillbite Studio vydá 3. června hru Among The Sleep i pro Xbox One. Doposud byla totiž hra dostupná exklusivně pouze pro PC a PlayStation 4, kde slavila nesmírný úspěch z hlediska hororového žánru. Nyní si ji však můžete pořídit taktéž skrze Xbox Store.


V rámci toho dostanete pyžamo, jako skin na dítě, za které ve hře hrajete. Dostupný bude například převlek jednorožce, logo Xbox One, nebo třeba medvěd. Nejedná se sice o nikterak zajímavý obsah, který by nás přiměl si hru zakoupit, každopádně je to od vývojářů hezké gesto.

Ve hře Among the Sleep se chopíte role dvouletého nemluvněte, se kterým máte za úkol procházet dům, skrývat se před nočními můrami a za doprovodu plyšového oživlého medvídka najít a zachránit svou mámu. Pokud i vy chcete vyzkoušet unikátní atmosféru a jedinečný hororový zážitek, pořiďte si digitální kopii na PC již dnes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×