MSI 2016 – Den 5

Stručné shrnutí pátého hracího dne Mid-Season Invitational, který se odehrává v Šhangai.

MSI 2016

Dnes proběhl pátý hrací den League of Legends Mid-Season Invitation. Celou událost a týmy jsme si lehce představili zde, takže se můžeme rovnou vrhnout na zápasy.

První zápas

byl zcela v režii domácích RNG, kteří celých 23 minut určovali tempo. Byla to zatím nejkratší hra celého turnaje. Tureckým SuperMassive se v této hře nedařilo a zůstávají tak na posledním místě v turnaji.

V zápase druhém

stáli proti sobě dva celky, které byly doposud na stejné pozici v turnaji. Vedení a celkovou výhru však pro sebe dokázali ukořistit američtí CLG, kteří po 37 minutách přehrávají Flash Wolves za stavu 13:9.

Třetí zápas

se naopak nevyvedl evropštím G2, kteří doposud nepodali nadějné výsledky. Svou sedmou hru prohrávají proti korejské špičce, která pokračovala ve své včerejší sérii výher. SKT T1 vyhrávají tuto velmi nevyrovnanou hru za stavu 19:4 po necelých 30 minutách.

zápas čtvrtý

mohl mít rychlý spád, jelikož se vedení hned od začátku ujali Flash Wolves, kteří neměli moc velké problémy se svým oponentem. Avšak se turečtí SuperMassive dokázali bránit celých 34 minut a dokázali udělat nakonec ještě napínavou hru. Sice skóre 3:10 tomu nenapovídá, ale podívaná byla krásná.

v pátém zápase

mohli G2 ukázat, že patří mezi světovou špičku. To se jim bohužel nepovedlo a po necelých 24 minutách podlehli svému oponentovi. CLG si svou sedmou výhru odnášejí právem a budou bojovat o světový pohár.

Šestý a poslední zápas dne

byl nejočekávanější v dnešním dni. Opět se potkali dva největší titáni. Domácí RNG s jedinou prohrou proti světové špičce SKT T1. Pouze ten lepší tým mohl vyhrát. V nejdelší a nejvyrovnanější hře celého turnaje odolávali nátlaku soupeře a po 54 minutách dokázali utvrdit svou světovou nadvládu korejští SKT T1, kteří vyhráli za stavu 17:24.

MSI 2016 Regions

Statistiky po pátém dni vypadají následovně:

Tým RNG CLG G2 SKT T1 FW SUP
Výhry 8 7 2 6 6 1
Prohry 2 3 8 4 4 9

Pokud se budete chtít podívat, jak jednotlivé zápasy probíhali, navštivte stránku lolesports.com, kde máte odkazy na podrobnější informace o hře a záznamy ze streamu.

V dnešním dni se rozhodovalo, kdo půjde dál do Knockout Stage a kdo půjde domů. Kdo bude proti sobě hrát v Bracketu se můžete podívat zde.

Odkaz na stručné shrnutí prvního dne máte zde.
Odkaz na stručné shrnutí druhého dne máte zde.
Odkaz na stručné shrnutí třetího dne máte zde.
Odkaz na stručné shrnutí čtvrtého dne máte zde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×