ROCCAT rozšiřuje nabídku klávesnic

Společnost ROCCAT, německý výrobce příslušenství, dnes představil zbrusu novou konstrukci mechanické klávesnice. Ultra kompaktní ROCCAT Suora dorazí na pulty obchodů v červenci.


Klávesnice ROCCAT Suora se začne prodávat začátkem června 2016 za maloobchodní cenu 99,00 euro.

Bezrámová konstrukce klávesnice Suora odráží filozofii čisté a výkonné mechanické klávesnice pro všechny hráče. Robustní, ale kompaktní hliníková konstrukce nabízí konzistentní platformu bez rozptylování. Žádná opěrka pro dlaně, hrubé linie, tlačítka pro palce nebo zbytečné klávesy pro ovládání médií – jenom vysoce kvalitní mechanické klávesy, usazené v odolné základně. Strohý design zabezpečí, že se dostanete k akci a ničím narušenému hraní blíže a rychleji.

Suora je vybavená pokročilou technologií anti-ghosting, která zabezpečí, že každý jeden stisk klávesy bude znovu a znovu zaregistrovaný (s odezvou 1000 Hz (1 ms) s vámi bude při každém stisku klávesy). Pevná konstrukce je doplněná odolnými mechanickými klávesami, každá s životností 50 milionů stlačení.

Podsvícení kláves má exkluzivní ROCCAT modrou barvu a podporuje efekt dýchání s 11 úrovněmi jasu, což zaručuje špičkové osvětlení.


Klávesnice Suora také v plné míře podporuje ROCCAT Swarm, softwarové ztělesnění filozofie ROCCAT – být připravený na budoucnost. Bude vám jistit záda na všech relevantních herních platformách a zařízeních. Je to systém nové generace, který sdružuje všechny hry, aplikace a produkty ROCCAT na jednom místě. Jde o velitelský můstek, který vás nenechá nikdy ve štychu.

Technické specifikace

  • pokročilá anti-ghosting technologie
  • odezva 1000 Hz
  • 50 milionů stlačení kláves (spínače TTC)
  • multimediální funkce
  • 6 programovatelných makro kláves

Rozměry / váha

  • šířka 12,5 cm, výška 43.0 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×