ROCCAT Cross multiplatformová stereo sluchátka

ROCCAT Cross multiplatformový stereo headset eliminuje potřebu vlastnit speciální sluchátka pro PC, konzole nebo mobilní zařízení. A hráči vyžadují perfektní zážitky bez ohledu na zařízení, které zrovna používají.

ROCCAT Cross – multiplatformový stereo headset
Když dojde na zvuk ve hrách sluchátka ROCCAT Cross nastavují nový standard stylem, komfortem i svými parametry:

  • vysoce kvalitní 50 mm neodymové měniče
  • extrémně lehká, váží jenom 185 g
  • perfektně sedí díky ergonomickým náušníkům
  • elegantní design

Headset ROCCAT Cross nabízí prvotřídní zvukovou kvalitu nejenom ve hrách, ale i při poslechu hudby, sledování filmů nebo hlasové komunikaci. Cross je vybavený velkými, 50 mm neodymovými měniči, které garantují studiovou kvalitu podání zvuku. Sluchátka i reproduktory jsou navržené tak, aby sedly na uši a poskytovaly maximální komfort a špičkový audio zážitek.

Jde o stylový headset s nenápadným černým designem. Pohodlná sluchátka nabízí novou úroveň komfortu díky paměťové pěně, která se přizpůsobí uším každého posluchače. S váhou pouhých 185 gramů je tento headset také o 70 gramů lehčí než jakýkoli konkurenční produkt ve stejné třídě.


Cross nabízí i bezproblémový multiplayerový zážitek díky dvojici mikrofonů – jeden je určený k použití na PC, druhý s mobilními zařízeními. Oba mikrofony jsou součástí kabelu, jsou odnímatelné a připojují se přes elegantně umístěný konektor po levým sluchátkem. Při hraní na PC nebo konzoli můžete použít mikrofon na nastavitelném ramenu pro prvotřídní kvalitu hlasového přenosu. A na cestách zase můžete využít mikrofon, který je diskrétně umístěný na kabelu. ROCCAT Cross je s hráči na každém kroku.

ROCCAT Cross se začne prodávat 8. prosince za 69,99 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×