Home » Articles » Reviews » Hardware Reviews » Klávesnice ROCCAT Skeltr jde do prodeje

Klávesnice ROCCAT Skeltr jde do prodeje

Chytrá herní klávesnice určená ke komunikaci ROCCAT Skeltr jde do prodeje. Klávesnice spolupracuje s mobilními zařízeními, je kompatibilní s Android a iOS telefony a tablety.

ROCCAT Skeltr jde do prodeje
Skeltr je plnohodnotná klávesnice, která se díky propojení periferií a mobilních zařízení stává nezastavitelnou herní silou. Posouvá integraci zařízení na novou úroveň, hlavně díky sjednocení ovládání na chytrých telefonech a tabletech. Přepínání mezi zařízeními je jednodušší, protože uživatelé nemusí během hraní sahat po mobilech nebo tabletech.

ROCCAT umístil dokovací slot diskrétně na zadní stranu klávesnice, aby bezpečně udržel jakékoli mobilní
zařízení. Klávesnice pracuje prakticky s každým mobilním zařízením na trhu a nepotřebuje k tomu žádné
spony nebo pohyblivé části, které se často lámou. Dokovací slot poskytuje vysokou míru flexibility a
umožňuje umístit zařízení vertikálně i horizontálně.

dokovací slot na zadní straně klávesniceROCCAT Skeltr dokovací slot
Funkce psaní přímo do zařízení umožňuje uživatelům přímý přístup do jejich telefonů nebo tabletů přesBluetooth. Funkce se aktivuje jednou klávesou a umožňuje přepínat mezi operačním systémem a zařízením, čili je možné rychle odpovídat na došlé zprávy na mobilním zařízení.
Skeltr také umožňuje vyřídit hovory přes headset připojený ke klávesnici. Přepínání mezi zdrojem zvuku ze systému a zařízením poskytuje další úroveň integrace.

"ROCCAT Skeltr je ideální klávesnicí pro moderního hráče. Od optimalizovaných membrán kláves si nemůžete při psaní přát víc – překlepy zůstanou hudbou minulosti. Šest jednoduše přístupných a
programovatelných makro kláves je určených pro ty, kteří vyžadují kontrolu během intenzivních situací," vysvětluje výkonný ředitel a zakladatel společnosti ROCCAT René Korte.

Skeltr splňuje nejenom nároky na vlastnosti, které herní klávesnice musí mít, ale zároveň jde produkt budoucnosti. Žádné jiné zařízení nenabízí integraci mobilních zařízením, tak jako Skeltr. Chytré telefony i tablety jsou a dále budou součástí každodenního života, a Skeltr tyto zřízení spojuje s herním světem, čímž rozšiřuje zážitky z hraní.

klávesnice ROCCAT Skeltrklávesnice ROCCAT Skeltr
Skeltr je navíc nejnovějším zařízením od ROCCAT, které naplno využívá software ROCCAT Swarm s komplexním pokrytím zařízení a nastavitelným RGB podsvícením. Rychlé spouštění her, individuální
světelné efekty a kontrola teploty GPU i CPU, to všechno představuje jen několik z mnoha funkcí, které obslužný software zvládá.

"Skeltr však není jenom dobrou volbou pro hráče. Zároveň je ideálním společníkem do kanceláře.
Umožňuje rychle přepínat mezi Skype hovory na počítači a hovory na chytrém telefonu. Funkce psaní přímo na zařízení umožňuje rychle odpovídat na textové zprávy přímo z klávesnice – už nemusíte sahat po telefonu. Skeltr poskytuje absolutní kontrolu nad komunikací na počítači a mobilnímu telefonu, a to všechno na dosah vašich rukou," dodává René Korte na závěr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×