Star Conflict představuje obchodování mezi hráči

Vesmírná akční MMO hra Star Conflict představila svůj nový obchodní systém. Piloti nyní mohou za prodej předmětů a zdrojů jiným hráčům získat Prémiovou měnu, kterou mohou použít na nákup prémiových kont, lodí i předmětů jiných hráčů.

obchodní systém ve Star Conflict
Společnosti StarGem Inc. a Gaijin Entertainment dnes oznámily dostupnost obchodního systému ve vesmírné akční MMO hře Star Conflict, který hráčům umožňuje za prodej vzácných předmětů a zdrojů jiným hráčům získat měnu Gold Standards. Výtěžek z prodeje mohou hráči použít na nákup Prémiových kont, Prémiových lodí, a samozřejmě i předmětů od jiných hráčů.

Díky novému obchodnímu systému mohou hráči prodat přebytečné předměty ze skladu a urychlit tak proces výroby nových zbraní, modulů, a dokonce i vesmírných lodí, když si koupí chybějící komponenty od jiných hráčů. Patří sem i lodě z unikátních událostí, postavené z částí, které už nejsou ve hře dostupné. Jde například o Dart a Gargoyle, které byly dostupné jenom během oslav Nového roku. Nyní mají hráči, kteří zmeškali předešlé události, příležitost přidat si do hangárů vzácné a mocné lodě.



Hráči se také mohou těšit na událost u příležitosti letošního 1. apríla, která do hry přinese obávaný mutagen, který je nebezpečný nejenom pro piloty, ale i pro lodě. Virus napadá primárně výzbroj, což u zbraní způsobuje, že získají kontury mořských tvorů, jaké najdete například u krabů. Času není nazbyt, hráči musí zastavit infekci dříve, než postihne všechny lodě a piloty.

Star Conflict mutagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×