Star Conflict ´Evolution´ přináší novou třídu lodí

Akční sci-fi hra Star Conflict byla obohacena novou třídou vesmírných lodí a obrovským množstvím taktických možností. Velká aktualizace s podtitulem Evolution Update do hry přidala krystalické lodě Ellydium Corporation. Tato třída hvězdných lodí je vysoce flexibilní a dokáže skrze „evoluci" měnit svoje charakteristiky, což přináší kapitánům v bitvě další taktické možnosti.

Star Conflict Evolution - nová velká aktualizace
Společnosti Star Gem Inc. a Gaijin Entertainment vydaly aktualizaci s podtitulem Evolution Update, která do hry přidala krystalické lodě Ellydium Corporation. Aby se ujistili, že všichni kapitáni Star Conflictu jsou připraveni k setkání s neznámou těžce vyzbrojenou lodí, všechny balíčky z Gaijin obchodu a na Steamu jsou zlevněny o 50% od 22. prosince do 2. ledna.

Spojením lidské a mimozemské technologie nabízí plavidla Ellydium velké možnosti adaptace. Každá loď sestává ze dvou hlavních komponentů:

  • prostor pro osádku určenou k ovládání
  • okolní krystalickou masu, která definuje její unikátní charakteristiky. 

Evolucí krystalů mohou hráči dosáhnout nejen vysokého stupně úprav vlastní lodě, ale i vylepšení jejích speciálních modulů a zbraní.

Oproti standardním lodím ve Star Conflictu závisí celková úroveň dané lodi na individuální fázi evoluce, která může být kdykoliv vrácena zpět, nebo kompletně upravena.


První svého druhu je Thar’Ga:

Hrozivý dělový člun, který je dostupný v pěti různých variantách. Každá jeho varianta nejen že dodá plavidlu různou sadu charakteristik, ale také zásadním způsobem změní jeho vzhled. Například:

  • Varianta Crystal Hunger je díky vysoké rychlosti a kadenci perfektní pro odvážné a odhodlané piloty – loď se pod jejich velením dokáže rychle pohybovat po bojišti a ničit nepřátele přehradou laserové palby. 
  • Pro klidnější kapitány doporučujeme variantu Hive, která plavidlo změní v opravdovou mateřskou loď, která je schopná vypouštět z bezpečné vzdálenosti roje bojových dronů. 
  • Další variantou, která stojí za zmínku je Condensing Crystals – díky ní získá loď silný raketometný systém na velké vzdálenosti. Každý úspěšný zásah touto zbraní za sebou zanechá množství léčivých krystalů, které po vyčištění oblasti můžete použít k opravě vlastního poškozené trupu. 

K evoluci plavidel Ellydium musí piloti získat speciální surovinu, zvanou Xenokrystaly, které lze obdržet
za speciální úkoly a turnaje.


V otevřeném světě hráči najdou také novou stanici – Ellydium Theta, kterou vytvořila tajemná korporace, která vytvořila krystalické lodě. Tato stanice se nachází ve zvláštním a podivném sektoru vesmíru. Svou velikostí láká hráče, kteří chtějí objevit její skryté poklady.

Star Conflict vesmírná stanice
Vzhledem k Vánočním svátkům a Novému roku můžou hráči dodatečně odemknout dvě vzácné lodě účastí ve speciálním eventu, který poběží od 20. prosince do 17. ledna. Nový bitevník 10. úrovně Dart frakce Jericho a nová frigata Impéria 10. úrovně Gargoyle, které jsou vyzbrojeny unikátní výzbrojí, bojovými drony a jsou připraveny k nalodění novými kapitány.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×