Homefront: The Revolution – Nový launch trailer

Studio Deep Silver přináší ku příležitosti vydání hry Homefront: The Revolution nový trailer. Ten vyšel 17. května na Linux, Microsoft Windows, OS X, PlayStation 4 a Xbox One.

Homefront: The Revolution - wallpaper s válečníkem
Trailer je tradičně plný svištících kulek, akčních záběrů a futuristické technologie. Tvůrci se totiž rozhodli vydat se směrem konkurenčního Call of Duty a tento nový díl nás taktéž zavede do nedaleké budoucnosti. Do rukou tak dostanete nejmodernější výbavu a zbraně, o jakých se vám ani ve snu nezdálo. Otázkou je, jestli hra nakonec bude mít takový úspěch a neztratí se mezi jinými tituly.

U již zmíněného Call of Duty začínají fanoušci toužit po nějaké změně a trailer se objevil mezi nejvíce záporně hodnocenými videí na YouTube. Doufám, že to nebude případ titulu Homefront: The Revolution. Pokud se ale chcete sami přesvědčit, jak vše dopadlo, pořiďte si ho u nás ještě dnes a vyzkoušejte si tuto nelítostnou válku na vlastní kůži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×