Home » Articles » Features » Reportages » MSI 2016 – Finále

MSI 2016 – Finále

Dnes proběhlo finále, tudíž poslední den celého Mid-Season Invitational 2016. Dnešní vítěz pozvedl pohár turnaje. Byly to američtí CLG, nebo korejští SKT T1, kterým tento pohár chyběl? To se dozvíte níže.

MSI 2016

Dnešní zápas se klidně mohl odehrát stylem BO3, neboť pouze 3 zápasy stačili jednomu z týmů k výhře a k tomu, aby si přidali na svou zeď slávy další pohár. Pojďme ale na jednotlivé zápasy.

První zápas

byl velmi vyrovnaný a až do konce hry nebylo jasné, kdo vzejde jako vítěz. Ve 29 minutě si CLG přisvojili Baron Buff a stačilo jim už jen vyhrát jeden teamfight a jít ukončit hru. Bohužel měli smůlu a SKT T1 ukončili hru po 35 minutách za stavu 16:9.

V zápase druhém

určoval tempo americký celek. Hlídali si pozice, objektivy i soupeře. V mid-game začal korejský tým odchytávat hráče CLG a pak jim stačil jeden teamfight, Baron Nashor a SKT T1 mohli ukončit hru. Ve 35 minut dlouhé hře se skórem 15:7 si tak korejský gigant připisuje svou druhou výhru.

Zápas třetí

byl poslední pro celou událost MSI 2016. Tato hra byla už velmi jednoznačná. I přes snahu CLG, kteří odolávali svému soupeři celých 37 minut, se podařilo týmu SKT T1 konečně ukončit třetí a poslední hru za stavu 27:7.

SKT T1 wining MSI 2016
Dnes SKT T1 dokázali to, že jsou světovou špičkou a odnášejí si celkové vítězství turnaje Mid-Season Invitational 2016. Jejich první vítězství na této události a také jediný pohár, který korejskému týmu chyběl.

Pokud se budete chtít podívat na to, jak dnešní zápas probíhal, tak se můžete podívat zde, kde najdete odkaz na záznam ze streamu a podrobnější informace o hrách.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×