Overwatch – předběžná beta a trailer!

Předběžný přístup do dlouho očekávané FPS od studia Blizzard je konečně tady. Jste taky tak natěšení, jak my?? :-)
Hru si může ode dneška vyzkoušet každý, kdo si ji pořídil v předobjednávce do 29. dubna. Ostatní hráči můžou zakusit otevřenou betu, která bude všem přístupná od 5. do 9. května. Finální verze pak vychází 24. května. Digitální kopii Overwatch si samozřejmě můžete zakoupit v našem eshopu!
V rámci této bety vyšel i nový trailer, ve kterém vás super-inteligentní gorila Winston, která je zároveň hratelnou postavou ve hře, pomalu uvede do příběhu Overwatch a v závěru vás vyzve, abyste se i vy podíleli na boji proti nepříteli a přidali se k němu. Vše je prostříhané zajímavými artworky a špičkovou animací, na jakou jsme již od Blizzardu zvyklí. Po vtipném proslovu ještě následují akční gameplay záběry. 
Nový trailer jen zvýšil naše očekávání a už se těšíme, jaký úspěch bude výsledný produkt mít. Jedno je jisté…již nyní jsou ohlasy skvělé a Overwatch stále stoupá v žebříčku nejočekávanějších novinek tohoto roku. Tak co? "Jste v tom s námi?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×