Kingdom Come: Deliverance – v Beta verzi

Warhorse Studios oznámili 3. března spuštění Beta verze Kingdom Come: Deliverance. Podívejte se na nový originální trailer nebo 30 minutový gameplay přímo z Beta verze.

Jezdec s hořící vesnicí za zády

Objevuj středověký svět! Najdi si přátele nebo udělej nepřátele!

Beta verze toho obsahuje už poměrně hodně, hlavní příběhový úvod, většinu herních mechanik včetně nového bojového systému, zbraní a nabízí také první klíčovou bitvu. Jako ochutnávku Warhorse Studios připravili zbrusu nový Beta Trailer:

Úvod a hlavní příběhová linie

Hra se odehrává v 15. století ve střední Evropě, v českých zemích, které jsou je na pokraji občanské války. Vy hrajete za Henryho, syna kováře, jehož rodina byla zavražděna po útoku na město. Poháněn touhou po pomstě se vydáváte na výpravu. Místní pán vám pomůže s identifikací pachatele, který stojí za masakry sužujícími region. Budete muset použít všechny své přesvědčování dovednosti nebo zastrašování a získávat cenné informace z banditů. Ale pozor nejste jediný, kdo jde po jejich stopách. Tajemný vrah likviduje všechny svědky velmi krutým způsobem. Aby bylo možné přinést konec krveprolití, musíte jednat rychle.

Kingdom Come: Deliverance - Henry syn kovářeKingdom Come: Deliverance vražda

První příchuť bitvy

Verze Beta obsahuje první klíčovou herní bitvu. Výsledek bitvy závisí zcela na vaší volbě a výběru jednotlivých akcí. Budete mít možnost naplánovat celou strategii útoku.

Nové zbraně zbraně a komba

Zažijete šerm zcela novým způsobem, který odpovídá realitě středověkého boje. Beta verze obsahuje nové bojové techniky, postoje, pohyby a komba. Všechny lze použít v boji s nepřáteli, ve velkých bitvách nebo ve zdokonalování v bojové aréně.

realita středověkého bojenové zbraně zbraně a komba

Průzkum herního prostředí

Navštívíte nové osady, rozlehlé lesy s dynamickým systémem počasí a k průzkumu se vám nabídne obrovský prostor středověké krajiny v Jižních Čechách. Čeká na vás zážitek historicky přesné rekonstrukce krajiny a návštěva původních forem středověkých hradů tohoto regionu, které tu stojí dodnes.

středověká krajina v Jižních Čecháchpůvodních formy středověkých hradů

HLAVNÍ obsah Beta verze

  • seznámení s příběhovou linií Kingdom Come: Deliverance
  • plnohodnotné questy s několika řešeními
  • první významná historická bitva
  • nové interakce s NPC
  • rozšířený stealth systém 
  • velké možností zbraní na výběr: krátký meč, dlouhý meč, štíty, sekery, palcáty
  • několikanásobné zvětšení mapy ve srovnání s alfa verzi
  • nové vesnice, hrady, hluboké lesy
  • dynamický systém počasí
  • první motion-captured cut scény
  • zcela nové techniky boje s mečem

Posuďte sami, jak se celá hra vydařila v následujícím 30 minutovém videu přímo z aktuální Beta verze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×