ROCCAT – klávesnice MK FX

Společnost ROCCAT přináší nový přírustek do výbavy všech zapálených hráčů. Herní klávesnice MK FX by měla být v současnosti jedna z nejlepších klávesnic na trhu.

Informace jsou přebrány z tiskové zprávy společnosti Roccat:

Klávesnice je obdařena řadou skvělých nových funkcí, jako třeba 14,8 miliony RGB osvětlení kláves. Pro upravení dle potřeby uživatele je obdařena přepínačem Cherry MX, procesorem ARM a swarm software ovladačem přímo od společnosti ROCCAT.

Osvětlení je přizpůsobitelné a to rovnou ve dvou režimech – uživatelském a předvoleném. Lze přidat speciální efekty až v 16,8 miliónech barvách. Klávesnice také podporuje AlienFX a díky tomu přináší světelné efekty, které jsou u her k dispozici. Lze modifikovat klávesy, snížit intenzitu jasu a přidávat další zajímavá nastavení. Vše lze konfigurovat rychle a intuitivně. Společnost se tímto tahem snaží přinést intuitivní uživatelské rozhraní pro hráče.

Vše je obdařeno dvěma silnými procesory 32-bit ARM Cortex Ryos. Vzhledem k tomu, že je MCU tak výkonný, není ani jedna funkce obětovaná výkonu.

MK FX taktéž disponuje 2 MB flash pamětí sloužící pro uložení uživatelských konfigurací díky které provádí všechny stisky kláves a maker v reálném čase bez opoždění.

CHERRY® MX je odolný spínač, který vydrží až neuvěřitelných 50 miliónů stisknut, a s laserem vypálenými, UV potaženými klávesami, se nemusíte obávat přílišného opotřebení.

Klávesnice MK FX horní pohled

klávesnice MK FX - profil

klávesnice MK FX přední strana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×