Home » Articles » News » Need for Speed 2015 – Tuning a úpravy

Need for Speed 2015 – Tuning a úpravy

Tuning v novém Need for Speed 2015 bude opravdu pecka. Dokazuje nám to nově vydaný trailer.

Image title

Tuning je samozřejmě jedna z neodmyslitelných součástí této herní série. Kdo by si nepamatoval ty hodiny propařené u Need for Speed Underground 2. Od tohoto dílu však unikátní možnosti úprav vašeho miláčka upadaly. U některých dílů chyběla tato možnost kompletně. To se má ovšem změnit s letošní novinkou. Jak už je zřejmé z videa, autoři se rozhodli vrátit se ke kořenům a zasypat nás notnou dávkou customizací a upgradů. Samozřejmostí tedy bude kompletní úprava vašeho vozu. Začínaje spoilery, ráfky, světly a konče nálepkami na víčku palivové nádrže. To samé platí pro úpravy pod kapotou. Díky nesčetnému množství součástek si budete moci vyladit váš stroj do nejmenšího detailu. 

Jak nám autoři slibují, úpravy budou takřka neomezené. Přizpůsobit si budete moci jakoukoliv sebedrobnější část vašeho vozu. Každý se tak bude moci pochlubit garáží se svým vlastním originálním skvostem na čtyřech kolech.

Nový NFS vypadá zatím skvěle. Dočkáme se onoho epického znovuvzkříšení série ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×