Home » Articles » Features » Reportages » MSI 2016 – Den 4

MSI 2016 – Den 4

Stručné shrnutí čtvrtého hracího dne Mid-Season Invitational, který se odehrává v Šhangai.

MSI 2016

Dnes proběhl čtvrtý hrací den League of Legends Mid-Season Invitational. Celou událost a týmy jsme si lehce představili zde, takže se můžeme rovnou vrhnout na zápasy.

PRVNÍMU ZÁPASU 

se těšil evropský tým G2, kteří vyhráli svou druhou hru na turnaji. Své protivníky SuperMassive přehráli po 31 minutách za stavu 19:7. Vypadalo to, že G2 začali zase hrát a navazují na své výkony ze včera, které byly velmi překvapivé, zvláště proti úřadujícím RNG.

V DRUHÉM ZÁPASE

chtěli RNG obhájit své 100% winratio a také se jim to povedlo. Doslova přehrávají svého soupeře, jako kdyby byly na Summoner’s Riftu sami a neměli proti komu hrát. Pouze 29 minut stačilo na zničení nexusu Flash Wolve, kteří si dnešní zápas jistě nepověsí na nástěnku.

TŘETÍm ZÁPASem

se vrátili známí SKT T1, které známe z předchozích turnajů. Potvrdili pověst nejlepšího korejského týmu, když za stavu 12:7 porazili svého soupeře. Američtí CLG nedokázali využít svého Baron Buffu a prohráli klíčový teamfight, který je stál vítězství.

v ZÁPASe ČTVRTém

měli evropští G2 již zlepšenou psychiku z prvního zápasu, který vyhráli. Bohužel to nepřineslo výhru třetí. Flash Wolves byly v tomto zápase bezpochyby tím dominantním týmem a dokázali to i fanouškům. Evropští G2 nedokázali urdžet své dobré zákroky moc dlouho a odnášejí si tak svou šestou prohru se skóre 5:17.

PÁTÝ ZÁPAS

byl nejzajímavější z dnešního dne. Právě v této hře byl pokořen titán jménem RNG, kteří podlehli proti svému soupeři. I přes to, že CLG měli méně goldů, menší levely na klíčových hráčích a méně itemů, dokázali vyhrát několik teamfightů za sebou a jako první tým poráží domácí RNG po 42 minutách za stavu 22:20.

V ŠESTÉM A POSLEDNÍM ZÁPASU DNE

opět vyhráli SKT T1 a napravili si tak reputaci z předchozích dvou dnů, kde prohráli 4 hry v řadě. Skóre na konci 28 minutové hry hovoří za vše. 22:7 je lichotivý výsledek pro všechny fanoušky korejského týmu. Turecký zástupce SuperMassive nedokázal odolat jejich tlaku a prohrává svou sedmou hru a je aktuálně na posledním místě.

MSI 2016 Regions
Statistiky po čtvrtém dni vypadají následovně:

Tým RNG CLG G2 SKT T1 FW SUP
Výhry 7 5 2 4 5 1
Prohry 1 3 6 4 3 7

Pokud se budete chtít podívat, jak jednotlivé zápasy probíhali, navštivte stránku lolesports.com, kde máte odkazy na podrobnější informace o hře a záznamy ze streamu.
Dnešní den se opět ukázali SKT T1, kteří vyhráli oba dva dnešní zápasy. Naopak domácí tým RNG dnes poprvé za celý turnaj prohrál proti americkému celku CLG. Ty si tímto vítězstvím zvedli psychiku a cítí se být perfektně připraveni na finále.

Odkaz na stručné shrnutí prvního dne máte zde.
Odkaz na stručné shrnutí druhého dne máte zde.
Odkaz na stručné shrnutí třetího dne máte zde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×