MSI 2016 – Den 2

Stručné shrnutí druhého hracího dne Mid-Season Invitational, který se odehrává v Šhangai.

MSI 2016

Dnes proběhl druhý hrací den League of Legends Mid-Season Invitational. Celou událost a týmy jsme si lehce představili včera, takže se můžeme rovnou vrhnout na zápasy.

v PRVNÍm ZÁPASe 

se opět projevila nesynergie mezi hráči G2, kteří po 30 minutách podlehli americkému celku. Hra byla už od začátku v režii CLG a skóre 18:4 to jen potvrzuje. Hned na začátek dne jsme dostali pěknou ukázku toho jak to dopadá, když je mezi hráči špatná komunikace.

Druhý zápas

byl nejvíce očekávaný ze všech. Dva titáni proti sobě. Nikdo nečekal, že domácí RNG dokáží přehrát tým, za které hraje nejlepší mid-lainer Faker a nejlepší marksman Bang, který si nehlídal pozice a často umíral v klíčových situacích. Za stavu 7:23 prohrávají SKT T1 svou první hru.

TŘETÍ ZÁPAS

měl pomalejší rozjezd, konec však byl rychlý. Flash Wolves vyhráli 2 teamfighty a to jim stačilo, aby si prorazili cestu k nepřátelskému Nexusu. Turecký tým nedokázal zastavit oponenty a po 30 minutách, za stavu 3:15 prohrávají svou třetí hru.

v ZÁPASe ČTVRtém,

byly G2 pod obrovským tlakem, jelikož měli již 3 prohry na svém kontě. Jejich šance na první výhru se rychle rozplynula, když se proti nim rozjel vlak s jménem RNG. Po necelých 35 minutách snažení prohrál evropský zástupce se skórem 5:16.

Pátý zápas

byl pro turecký tým spásou a neukončují dnešní den s 0% winratem. Supportovi Dumbledodgovi se totiž do rukou dostal Bard, kterého proti němu dokonce banovali i SKT T1. A není divu, že se ho obávali. Americký tým CLG nenašel odpověď na souhru SUP a prohrávají 9:24 po 33 minutách hry.

ŠESTÝ A POSLEDNÍ ZÁPAS DNE

byl smutný pro všechny fanoušky korejského týmu, který dnes prohrál svoji druhou hru. SKT T1 se nevzpamatovali z první prohry proti čínským RNG a Flash Wolves využili této příležitosti a vyhráli nad světovou špičkou 12:5. Korejský tým si odnesl svou

MSI 2016 Regions
Statistiky po druhém dni vypadají následovně:

Tým RNG CLG G2 SKT T1 FW SUP
Výhry 4 2 0 2 3 1
Prohry 0 2 4 2 1 3
Pokud se budete chtít podívat, jak jednotlivé zápasy probíhali, navštivte stránku lolesports.com, kde máte odkazy na podrobnější informace o hře a záznamy ze streamu.

Druhý den přinesl neočekávané závěry. Největší zklamání přišlo pro tým SKT T1 kteří dnes prohráli 2 zápasy. Evropští G2 také nejsou spokojeni s jejich výsledky, kdy zatím prohráli každý zápas. Uvidíme, jak se hráči připraví na zítřejší den. Můžeme jen doufat, že se z dnešních chyb poučí všichni.

Odkaz na stručné shrnutí prvního dne máte zde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×